Popolna odprava
hipertenzije

  • Stabilizira pritisk

  • Odpravlja glavobole

  • Izboljša počutje

  • Najboljše zdravilo za hipertenzijo

  • Patentirana formula

  • Izdelek leta 2020

Naročite si
s popustom
zdaj

78 EUR39 EUR

Do konca promocije je ostalo:

00
ur
19
minut
52
sekund
Država
Vaše ime Telefonska številka

Hipertenzija vas ne ubija
— ampak vodi v smrtne bolezni!

Ignoriranje visokega krvnega tlaka pomeni igro s smrtjo: prej ali slej boste izgubili.

Možganska kap

Akutna kršitev možganske cirkulacije, ki vodi do poškodbe in smrti možganskih nevronov. Odvisno od resnosti, vodi osebo do popolne paralize, izgube govora, invalidnosti in smrti.

Ateroskleroza

Na stenah krvnih žil se odložijo holesterolni plaki in maščobe v obliki oblog. Zaradi tega stene žil postanejo gostejše in izgubijo elastičnost. Prostor arterije se zoži, pretok krvi postane otežen. Zaradi tega srčni mišici primanjkuje kisika, srce okrepi svoje delo, kompenzira pomanjkanje. To vodi do razvoja srčnih aritmij, angine pektoris, miokardnega infarkta in nenadnega zastoja srca.

Infarkt miokarda

Resno in smrtonosno patološko stanje, pri katerem pride do kršitve krvnega pretoka v žilah, ki hranijo srčno mišico zaradi ostrega spazma ali zamašitve krvnih žil s krvnim strdkom ali kopičenja holesterola. Del srčne mišice začne umirati zaradi pomanjkanja kisika. Šansa preživetja je kritično majhna.

Odpoved ledvic

Moteno delovanje ledvic, ki se pojavi zaradi smrti nefronov (ledvičnih celic) in njihove nadomestitve s vezivnim tkivom. Privede do motnje vodnega, elektrolitnega, dušikovega in drugih vrst metabolizma. V hudih primerih do odpovedi ledvic.

Odpovejte si predsodkom. Hipertenzijo lahko ozdravimo!

Če hipertenzije ne moremo popolnoma ozdraviti, lahko dosežemo doživljenjsko remisijo in pripeljemo telo do stanja, ko se bolezen ne čuti in ne vpliva na zdravje. To je dokazal ameriški inštitut za kardiologijo z več kot pol milijona Američanov, ki so z Cardiline premagali bolezen.

Do leta 2019 je hipertenzija veljala za najbolj nevarno za kardiovaskularni sistem. Tablete so pomagale ublažiti simptome, katere pa se lahko vrnejo kadar koli.

Drugi
pristop pomeni drugi rezultati

Leta 2019 je nastalo zdravilo, ki so ga več kot 10 let razvijali najboljši ameriški kardiologi. Delo na njem je bilo v najstrožji zaupnici. Šele je po sto uspešnih preskušanjih so zdravilo uvedli v svet, kot novo besedo v kardiologiji.

Cardiline je spremenil medicino

Patentirana formula zdravila ni se izkazala za učinkovito samo v preskušanjih, ampak tudi v praksi. Bolniki, zdravljeni z zdravilom Cardiline, so se znebili visokega krvnega tlaka in njegovih posledic. Dobili so pravico do zdravega življenja brez stranskih učinkov.

Cardiline je že rešil več kot
milijon ljudi na planetu

Po uvedbi zdravila Cardiline v zdravstveno prakso se je število srčnih napadov in kapi zaradi hipertenzije zmanjšalo za 37%.

Ob tečaju Cardiline poleg stabilizacije tlaka odidejo tudi spremljajoči simptomi bolezni:

Motenje srčnega ritma

Prepadi pretiska

Sindrom kronične utrujenosti

Glavoboli

Oteklina, potenje

Meteorološka odvisnost

Vse to zahvaljujoč posebni sestavi

Kopriva

Vsebuje veliko količino vitaminov, kislin, aktivnih mikroelementov. Zelo učinkovito pri zdravljenju bolezni srca. Pomaga pri odpravljanju živčnosti, izboljšuje delovanje srca, izboljšuje pretok krvi, uničuje krvne strdke in krepi krvne žile.

Glog

Tonizira srčne mišice, ima vazodilatatorski učinek, preprečuje nastajanje zobnih oblog in izboljšuje učinkovitost krvi. Normalizira raven holesterola v krvi.

Izvleček iz korenin baldrijana

Pomiri centralni živčni sistem,Znižuje krvni tlak,Izboljša delovanje kardiovaskularnega sistema.

Vitamin B

Eden od najpomembnejših vitaminov za človeško telo. Potreben je za tvorbo rdečih krvnih celic in protiteles, za dihanje celic in rast.

Strokovni komentar

Hipertenzija moti gibanje rok. Z visokim krvnim tlakom morate razmišljati 10-krat, preden boste naredili, kar želite. To velja za vse: od uživanja v najljubšem obroku do energičnega sprehoda po parku.

Pri hipertenziji vsaka aktivnost ni smrtna, ampak povzroča poslabšanje simptomov. To potrjujejo izkušnje mojih številnih pacientov.

Kot zdravnik sem iskreno vesel, da je nastal takšni dogodek na kardiologiji, kot je izdaja zdravila Cardiline. To je resnično novo zdravilo, ki ne lajša le simptomov, toda odpravlja posledice bolezni. Cardiline pripelje do hipertenzivnih bolnikov do polnega življenja.

Mnenja

Katja Avbelj , 52 let

Sem hipertonik dlje časa, pritisk skače od 30. leta. Zdaj sem 52 let star, v zadnjih 10 letih nisem nehala jemati tablet. Imela sem dve hipertenzivni krizi in en srčni infarkt. Čudežno sem našla Cardiline in začela jemati brez zdravniškega dovoljenja. V enem tečaju se je stanje bistveno izboljšalo. Glava se mi je nehala vrteti, tahikardija je odšla, hrup v ušesih, ki me je nenehno preganjal, je izginil. Zdaj je pritisk stabilen, že pol leta se ne dvigne nad 130/82.

Metka Belšak , 84 let

Navajena sem živeti z visokim krvnim tlakom od mladosti, zgodilo se je včasih, da je skočil na 150 pri mojih 20 letih. Do 80. obletnice sem že skoraj pol stoletja jemala tablete. Navadiš se na karkoli, tudi napornega glavobola. Bila sem pri mladem zdravniku, vztrajal je, da se lahko pozdravi celo kronični bolnik s takimi izkušnjami. Pomagal mi je pri prilagajanju prehrane, predpisal je vsakodnevne sprehode. In dva tečaja Cardiline za pol leta. Prav to mi je pomagalo! Potem so moji stalni spremljevalci glavoboli in pomanjkanje sape povsem odšli! Zdravil, ki sem jih pila več let, ni popolnoma preklical, odmerjanje je prilagodil. Prej sem po štirih popoldne samo ležala v postelji, nisem imela moči, zdaj pa lahko skrbim za svoje vnuke. Življenje se je spremenilo.

Marjan Cebek , 56 let

Pred tremi leti so mi postavili diagnozo hipertenzija. Mislil sem, da sem na ta dan takoj postal star. Tlak se je povečal že prej, do hipertivne krize je prišlo prvič. Naslednji dve leti sem vsak mesec kupoval kar polovico lekarne, tablete glede urnika, imel sem cel seznam omejitev. Da bi se lahko umiril, sem moral nenehno videti številke pritiska. Takrat se niti en dan nisem počutil kot zdrava oseba. Zahvaljujoč ženi, da ni obupala in je nenehno iskala zdravnike, brala je, da zdaj lahko sama postane zdravnica. Našla je zdravilo Cardiline, ki me je rešilo. Vsem svetujem: ne zaganjajte bolezni!

Miha Cimperman , 61 let

Po drugem obvodu koronarne arterije v ozadju srčnega infarkta je prišlo do spoznanja, da je tretji srčni infarkt lahko zadnji v življenju. Omejeval sem se v vsem, v čemer sem lahko, vendar sem težko v celoti upošteval zdravnikove prepovedi. Cardiline je pri tem veliko pomagal. Apetit se je zmanjšal, teža se je počasi zmanjševala. Počutil sem se veliko bolje. Preveril sem holesterol, je normalen, čeprav je bil vedno povišan. Pritisk se je izenačil, spremljajoče težave s hipertenzijo so se izničile. Zelo sem zadovoljen s to drogo, ki me je vrnila v normalno stanje.